COMMERCIAL

A commercial designed for a competition.

The building is designed as two major void volume separating different area. The entrance void separates the public service area with working area. There is another huge courtyard which is surrounded by huge working area, providing internal as well as external light. The design focuses on lighting of the building to have appropriate environment as well as to save energy which can be caused due to lack of lighting inside. The building has an auditorium which might be used often and can be used for community programs.
 

WHAT

Commercial

WHERE

Kathmandu

WHEN

July, 2012

Envision your dream with us.
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by eridiumstudio

Puspalalpath-17, Link-road, Kathmandu, NPL 46600

Tel +977-1-4266915

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now